Reduceri online Inferno-Dan Brown

citeste online cartea inferno dan brown
Pregătește-te să intri în Inferno cu celebrul Dan Brown dacă precomanzi acum exemplarul tău cu 25% reducere la carte.
Data lansării este 26 august.
Inferno lansat la New York a fost cel mai așteptat roman din anul 2013
Cumpără acum cartea de aici la reducere direct de pe site-ul Elefant.ro și bucură-te de o minunată lectură. Nu mai sta pe gânduri cu mult așteptata carte pentru că noi abia am așteptat să o citim.

Autorul a mai dat viață și bestsellerilor Simbolul pierdut, Codul lui DaVinci, Înger și demon față de Inferno. Deși spune el că a fost foarte dificil să lucreze la carte și în special perioada de lansare a cărții. Misterios, scriitorul ne lasă pe noi să descoperim noua lume a "infernului". La lansare Dan Brown a dezvăluit fanilor lucruri despre părinții lui, despre copilărie și de la cine moștenit el pasiunea pentru numerologie. Logic, de la tatăl său care este autor a mai multe manuale de matematică.
Scriitorul Dan Brown le-a mulțumit părinților în special mamei sale, a cărei zi de naștere a coincis cu evenimentul de la Lincoln Center.

Al 6-lea roman al autorului Brown îl are ca personaj principal tot pe profesorul Robert Langdon, interpretat de Tom Hanks în "Codul lui Da Vinci".
În romanul "Inferno", Robert Langdon își pune în pericol viața încercând să descifreze un puzzle complicat, care are în centru ''Infernul'' lui Dante.
Cu ocazia acestei lansări, autorul a hotărât să mai dezvăluie mici secrete, primind o echipă de televiziune în casa lui din New Hampshire care este decorată cu obiecte de artă medievală și dotată cu uși secrete. Aș spune că e coborâtă chiar din romanele sale.
inferno dan brown
''-O să mă găsiți în spatele acestui tablou.
-Cum ajungeți acolo?
-E foarte complicat. Trebuie să apăsați aici''.
Tabloul se dovedește a fi intrarea secretă către încăperea în care autorul și-a scris cel de-al 6-lea roman.

Pentru cine  nu știa, cărțile lui Dan Brown sunt traduse în peste 52 de limbi și s-au vândut ca pâinea caldă în peste 200 de milioane de exemplare.
Dintre acestea, cele peste 80 de milioane de exemplare vândute din "Codul lui DaVinci" i-ar fi adus scriitorului, potrivit unor estimări, 250 de milioane de dolari.
Și "Simbolul Pierdut", din 2009, a avut un succes imens - romanul s-a vândut în peste 1 milion de exemplare în primele 24 de ore de la apariție.
Nici în Romania cărțile lui Dan Brown nu s-au lăsat mai prejos și au înregistrat un record uimitor.

Despre ce e vorba în carte?
Inferno, ultimul roman şi al patrulea din seria care îl are ca protagonist pe Robert Langdon, este o combinaţie abilă de mister, thriller, istorie şi cultură, care îl poartă pe cititor de la Florenţa la Veneţia şi apoi la Istanbul. Dinamic şi ingenios construit, romanul prezintă toate elementele cu care Brown şi-a obişnuit deja cititorii - un om de ştiinţă nebun, cu un ţel bine conturat, un mister greu de dezlegat, simboluri extrase din Divina Comedie de Dante, mesaje secrete, o serie de indicii pe care numai un specialist în simbolistică le poate descifra, elemente de artă şi de istorie şi o iminentă catastrofă de proporţii planetare.
Trezindu-se, amnezic, pe un pat de spital din Florenţa, şi ajutat de o blondă inteligentă, Robert Langdon străbate Europa în încercarea de a afla ce i s-a întâmplat şi a rezolva totodată un mister cu conotaţii literar-istorice, vânat fiind de un asasin în slujba unei tenebroase organizaţii internaţionale.

Inferno se găsește online și sub format audiobook sau ebook dar din păcate momentan doar în engleză și nu sunt gratuite. Știu că multă lume caută dan brown inferno carte audio, inferno dan brown romania, dan brown carti, infernul dan brown pdf dan brown inferno pdf romana. Totuși dacă vrei să descarci online o parte din ebook-ul său și să citești, dă un click aici.

Mai multe despre Dan Brown - vezi interviul cu el


S-a născut pe data de 22 iunie 1964 în Exeter din New Hampshire.
 Scrie thrillere detective de senzație.
Înainte de asta era profesor de limba engleză și compozitor. Fiind pasionat și interesat de criptologii, coduri și chei, acestea se regăsesc și în romanele sale.
A mai scris și 
187 Men to Avoid: A Survival Guide for the Romantically Frustrated Woman
The Bald Book
Fortăreața digitală
Îngeri și demoni
Conspirația
Codul lui Da Vinci
Simbolul pierdut, dintre care la trei romane a avut ecranizări.
Distribuie pe rețelele sociale, folosindu-te de butoanele de mai jos cartea Inferno să afle și prietenii tăi de apariția ei. Lectură plăcută vă urăm!

(P)

Recenzii, prezentări de carte, interviuri, social media, expunere pe mai multe site-uri și blog-uri nişate, introducerea cărţilor în librăria online Bibliocarti, articole reprezentative, advertoriale, redactare profesionistă, corectură, editare texte şi multe altele sunt disponibile pe Bibliocarti.com la preţuri competitive. Nu ezitaţi şi promovaţi-vă cărţile în mod profesionist şi eficient doar cu Bibliocarti.com.