Campania Încurajăm lectura!

Campanie de incurajare a lecturii
Dragi cititori vă invit să participaţi la Campania Încurajăm lectura, care are scopul de a încuraja lectura!
Mai exact, rolul campaniei este de a ajunge la cât mai mulţi oameni, în special adolescenţi, mesajul Vreau să devin mai deştept!

Mesaj cu care, sperăm să dăm naştere unui impuls persoanelor, să-i motivăm să citească mai mult, să studieze şi să devină mai deştepţi!
Campania intenţionează să sprijine, să promoveze şi să încurajeze în acelaşi timp, lectura şi literatura română, motivând prin intermediul Internetului oamenii să citească, fără a se simţi jigniţi că nivelul lor de inteligenţă e redus!

De ce să-i ajutăm şi să îi motivăm pe oameni, să devină mai deştepţi prin intermediul cărţilor?

Majoritatea adolescenţilor din România, folosesc Internetul, iar pe Internet putem vedea foarte multe  exemple de oameni care nu ştiu să scrie corect, să se exprime şi să păstreze un limbaj civilizat faţă de alţii. Asta dovedeşte că şi în offline, se întâmplă exact la fel.

Iar noi ne-am săturat să vedem oameni mai mult sau mai puţin inculţi, noi dorim să perserverăm, să ne ajutăm să evoluăm, nu să comunicăm cu oameni prin limbaj de Messenger, sau să luăm în râs pe unul care ne înjură şi nici măcar nu o face corect!

Multor persoane nu le place să citească, dar le arătăm cum să citim dacă nu ne place, şi majoritatea au o mulţime de pretexte pentru care nu citesc, noi le oferim motive să citim , le arătăm şi cum trebuie să alegem o carte pentru lectură. Articolele fac parte din campanie cu scopul de a creea impulsul pentru a citi, chiar şi cărţi electronice direct de pe dispozitivul lor!  Chiar dacă vor citi cel puţin o carte la două luni!
Nu există n-am timp sau nu pot, există doar nu vreau! Campania doreşte să-i facă pe oamenii care nu vor, să-şi dorească să citească şi să le facă plăcere, să fie o atracţie şi ceva de la sine. Dacă şcolile nu fac asta, facem noi. Nu băgăm minte în cap cu tolcerul, le arătăm doar o cale!

Când ai citit ultima dată o carte?

O întrebare foarte des întâlnită, iar răspunsul uneori ne dezamăgeşte! Pe când alţii adoră să citească, alţii n-au mai pus mâna pe-o carte de ani buni sau chiar deloc! Dar niciodată nu e prea târziu, merită să le arătăm că a citi este ceva bun, să încercăm să le dăm un impuls, iar restul să vină de la sine, să le facă plăcere!

De ce credem că o să funcţioneze această campanie?

Pentru că oricărui om îi stă în fire să vrea să fie mai deştept, doar că la prea puţini le trec prin minte, metode de autoeducare, le este lene să se pună pe treabă, trebuie împinşi puţin de la spate! Trebuie să ştie să folosească Internetul corect şi ca pe o sursă de informare!

De ce să vrea să fie mai deştepţi?

Odată ce un om este educat, cu o minte mai iute, poate găsi mult mai rapid modalităţi de a face ceva în viaţă, găseşte mult mai repede soluţii şi obţine ce îşi doreşte!
Doresc bani, vor şti să găsească o sursă de a obţine asta. Doresc sex? La fel. Nu vor mai pune întrebări pe forum-uri şi alte site-uri, gen Cum să fac sex cu X sau Y, Cum să fiu într-o relaţie, etc.
Sunt doar exemple de întrebări, la care cu un nivel de cultură generală mai ridicat, îşi vor răspunde singuri la întrebări! Şi multe alte beneficii care le putem avea în urma unei minţi dezvoltate.

De ce să participi la campanie?

·         Pentru că ne-am săturat să vedem atâţia oameni, care putem spune că ne fac de ruşine ţara.
·         Pentru că uneori ne este milă să vedem cât pot suferi dintr-o prostie.
·         Pentru că şi ei merită o şansă.
·         Pentru că noi nu ne ţinem deştepţi şi râdem de proşti, asta ne dovedeşte prostia!
·         Pentru că vrem să ne dezvoltăm şi să evoluăm.
·         Pentru că vrem să fim mai deştepţi
·         Pentru că efortul tău este mult prea mic pentru o realizare aşa mare!
·         Şi multe alte motive!

Cum particip şi cum susţin această campanie?

Prin intermediul blogurilor, a site-urilor şi reţelelor de socializare!
Mai exact.
·         Distribuirea acestui articol pe reţelele de socializare, precum Twitter, Google Plus, Facebook, etc.
·         Publicarea bannerului pe blogul sau site-ul tău.
·         Scrierea şi publicarea unui articol pe blogul sau site-ul tău, despre încurajarea oamenilor să citească.

Pentru a distribui Campania Încurajăm lectura, foloseşte butoanele de share, de mai jos.
Pentru a publica bannerul, copiază codul de mai jos la tine pe blog-site!
Cod bannerPentru scrierea şi publicarea unui articol care susţine această campanie, foloseşte ca imagine acest banner şi include un link ancorat spre Campania de încurajare a lecturii!
Pentru alte informaţii, te rugăm să ne contactezi şi aşteptăm feedback-ul tău!
Mulţumim că sprijini campania de pe biblioteca online şi doreşti să încurajezi tinerii să citească!

(P)

Recenzii, prezentări de carte, interviuri, social media, expunere pe mai multe site-uri și blog-uri nişate, introducerea cărţilor în librăria online Bibliocarti, articole reprezentative, advertoriale, redactare profesionistă, corectură, editare texte şi multe altele sunt disponibile pe Bibliocarti.com la preţuri competitive. Nu ezitaţi şi promovaţi-vă cărţile în mod profesionist şi eficient doar cu Bibliocarti.com.