Scriitoarea Celestine - Mihaela Moraru.

  Pe scriitoarea Celestine - Mihaela Moraru am cunoscut-o prin 2010 in urma unui comentariu pe blogul meu...stiti ca poti sa simti frumusetea sufleteasca a unui om prin cuvintele scrise,chiar daca acest lucru este facut virtual? Pentru mine domnisoara Celestine este o scriitoare cu un potential urias de creaţie.

  Ieri mi-a daruit doua carti pe care efectiv  nu le pot lasa din mana oricata treaba as avea...aceste carti sunt parti din sufletul Mihaelei Moraru pe care am sa le pastrez cu sfintenie . Dar nu mai vreau sa va scriu despre mine...am sa va informez  despre munca prietenei mele virtuale. Scriitoarea Celestine - Mihaela Moraru (n.18 iunie 1978-Brăila), masteranda in filosofie, publică primul editorial pentru Transmediaro Group - Spain, 'Si no hablan de ti, no eres nadie'. În 2008, Mihaela Moraru scrie sub pseudo-numele literar Maya, o filosofie integrală a cautarii divine: 'Dumnezeu e simplu... de ce-l faci Dumnezei', lansare care a  avut loc la Casa de Cultura Mihai Ursachi din Iasi.
   În vara lui 2009, Maya este invitată la 'Bocancul Literar' - (Pariu pe prietenie) , după lansarea romanului 'Lumea de jos', in Iasi, Brasov, Bucuresti, colaborând si cu revista 'Cenuşă de trandafir'. În 2010, Maya lanseaza la Junimea un nou studiu semiotic: 'Sah lui Dumnezeu' in cadrul Muzeului Mihai Eminescu din Iasi.

  Publicaţiile autoarei vor fi sub pseudo-semnătura Celestine. Tot în acelasi an, la Târgul de Carte Gaudeamus, Celestine readuce pe piată 'Lumea de Jos' în variantă bilingvă.
   Anul acesta in martie 2012 Celestine lanseaza la Junimea un nou studiu semiotic: 'Dihotomia Genului' Lansarea a avut  loc in cadrul Evenimentului 'Zoom' din Iasi.


  Am sa inchei acesta postare printr-un citat drag mie a lui Octavian Paler „sa visezi fara masura, sa ai curaj fara masura, sa iubesti fara masura”...draga mea prietena iti doresc din toata  inima tot binele din lume, sa-ti urmezi visele si sa fi fericta...pentru ca eu cred ca fericirea si ceea ce faci tu  este singurul combustibil al vietii.
  Am publicat acesta postare si pe blogul meu personal...pentru ca  asa am simtit ca trebuie  sa fie si in coltisorul meu de suflet virtual si bineinteles din respect pentru Celestine.

gabriella.

(P)

Recenzii, prezentări de carte, interviuri, social media, expunere pe mai multe site-uri și blog-uri nişate, introducerea cărţilor în librăria online Bibliocarti, articole reprezentative, advertoriale, redactare profesionistă, corectură, editare texte şi multe altele sunt disponibile pe Bibliocarti.com la preţuri competitive. Nu ezitaţi şi promovaţi-vă cărţile în mod profesionist şi eficient doar cu Bibliocarti.com.