Paulo Coelho-Veronika se hotaraste sa moara


Si DVD-ul filmului:
 As vrea sa va prezint o carte care m-a atras de cand i-am citit titlul,iar stiind cat de bun este Paulo Coelho am zis ca trebuie sa o citesc.Mi-a si imprumutat-o o prietena azi si vreau sa ma apuc de ea,poate am sa va fac si o recenzie.S-a facut si un film dupa carte pe care abia astept sa-l vad,dar intai vreau sa citesc cartea:)

Veronika pare sa aiba tot ce si-ar putea dori. Frecventeaza localuri de noapte cunoscute, intalneste barbati atragatori, si totusi nu e fericita. Ceva lipseste in viata ei. Iata de ce, in dimineata zilei de 11 noiembrie 1997, Veronika se hotaraste sa moara. Dupa ce ia o supradoza, i se spune ca nu mai are de trait decat cateva zile.

Romanul o urmareste pe parcursul acestor zile intense in care, spre surprinderea ei, se trezeste atrasa in lumea inchisa a spitalului in care se afla. In aceasta stare de surescitare, ea descopera lucruri pe care nu-si permisese de fapt sa le simta niciodata: ura, teama, curiozitate, dragoste – pana si implinirea sexuala. Experientele ei o fac treptat sa realizeze ca fiecare secunda a existentei este o alegere intre viata si moarte.

Cartea lui Paulo Coelho vorbeste despre cei care nu intra in tiparele considerate normale de catre societate. Vorbeste despre nebunie si despre nevoia de a descoperi un alt mod de viata a acelor oameni care se confrunta cu prejudecatile celorlalti fiindca gandesc diferit. Autorul a mai scris şi Alchimistul.

Veronika se hotaraste sa moara - Paulo Coelho poate fi comandată de aici